Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/01/2020 14:51:33 - 29/01/2020 14:51:33 - 12624 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 24-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ev sahipliğinde düzenlenen “Rektörler Toplantısı” ile “Doğu Akdeniz ve Enerji Stratejileri” konulu konferans’a katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat TÜRK, misafir rektörlere hitaben yaptığı konuşmada; böylesine bir toplantıda üniversite rektörlerini Osmaniye’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek konuk rektörlere Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin kuruluşu, gelişim süreci ve birimleri hakkında bilgiler verdi.

“Doğu Akdeniz ve Enerji Stratejileri” Konulu Konferans Düzenlendi

Toplantının akabinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Senato Salonu’nda Doğu Akdeniz ve Enerji Stratejileri” konulu konferans düzenlendi. Toplantıda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Doç. Dr. Ebru GÜHER tarafından “Tarihsel Süreç İçerisinde Osmaniye'nin Stratejik Önemi” başlıklı sunum; Ar-Ge Komisyonu Başkanı ve Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. D. Bülent YANIKTEPE tarafından da “Doğu Akdeniz ve Enerji Stratejileri” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Konferansın sonunda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat TÜRK, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e “Dede Korkut” heykeli takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’den Osmaniye Valisi Ömer Faruk COŞKUN’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat TÜRK ve konuk rektörler ile birlikte Osmaniye Valisi Ömer Faruk COŞKUN’u makamında ziyaret etti.

Konuk rektörlerle bir süre sohbet eden Vali COŞKUN, “Ülkemizin farklı üniversitelerinden ilimize gelen siz kıymetli rektörlerimizi ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İlimize hoş geldiniz. Temenni ediyorum ki ilimizden güzel anılarla ayrılırsınız” dedi.

Rektörler Toplantı Konferans KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ, OKÜ’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN “REKTÖRLER TOPLANTISI” İLE “DOĞU AKDENİZ VE ENERJİ STRATEJİLERİ” KONULU KONFERANS’A KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.