29/01/2020 15:41:08 - 29/01/2020 15:41:08 - 5684 Okunma

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan TALAY, 29 Ocak 2020 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversite ile yerel yönetimler arasındaki işbirliğinin önemine değinen Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Pınarhisar Belediye Başkanı TALAY’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Pınarhisar Belediye Başkanı TALAY ise Üniversitenin Kırklareli için önemli bir değer olduğunu belirterek, Kırklareli Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve birlikte ortak çalışmalar yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan TALAY, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e hediye takdiminde bulundu.

Ziyaret KLÜ

PINARHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İHSAN TALAY’DAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET