18/02/2020 16:55:04 - 20/02/2020 16:55:04 - 6738 Okunma

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’nu ziyaret etti.

18 Şubat 2020 Salı günü gerçekleşen görüşmede Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. MUSAOĞLU, Başsavcı KAPAĞAN’ın teşriflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sohbet şeklinde geçen görüşmede MUSAOĞLU; Hukuk Fakültemizin akademik ve idari yapısı, çalışmaları ve sunulan hizmetleri hakkında Başsavcı KAPAĞAN’a bilgiler verdi.

Ziyarette Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU da hazır bulundu. İyi dileklerin ve başarı temennilerinin paylaşılmasının ardından ziyaret sona erdi.

Ziyaret KLÜ

KIRKLARELİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI KAPAĞAN’DAN HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI MUSAOĞLU’NA ZİYARET