21/02/2020 14:38:22 - 21/02/2020 14:38:22 - 7470 Okunma

Bulgaristan Burgas Free Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Maria NEYKOVA ve Hukuk Fakültesi Doç Dr. Slavka Dimitrova SIMEONOVA, 20 Şubat 2020 Perşembe günü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’nu ziyaret etti.

Üniversitemiz ile Bulgaristan Burgas Free Üniversitesi arasında imzalanan “İkili İşbirliği Anlaşması” kapsamında gerçekleştirilen görüşmede; Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Bulgaristan Burgas Free Üniversitesi arasında açılacak ortak lisansüstü eğitim programları ile öğrenci ve akademisyen değişimi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin AK, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÇAKIREL, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Günay KURTULDU ve Arş. Gör. Dr. Adnan SEYAZ da hazır bulundu.

İşbirliği Ziyaret KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZ ile BULGARİSTAN BURGAS FREE ÜNİVERSİTESİ ARASINDA YAPILACAK İŞBİRLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ