Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/02/2020 14:11:48 - 28/02/2020 14:11:48 - 12244 Okunma

Milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna can veren şehitlerimizin şehadet haberleri yüreğimizi acıtmaktadır. Bununla birlikte terör örgütüne destek anlamına gelen her türlü söz, söylem ve açıklama ise tahammül sınırlarımızı zorlamaktadır. Bizler, kadim ve köklü bir medeniyetin vârisleri olarak ülkemiz üzerinde yapılan her türlü düşmanca operasyonun karşısındayız.

Kritik dönemlerden geçen ülkemiz yaşadığı her zorlu süreçten bugüne kadar alnının akıyla çıktığı gibi bugün de çıkacaktır. Ancak belli ki bu mihraklar necip milletimizin ferasetini ve zorluklar karşısında gösterdiği destansı mücadeleyi hesaba katmamışlardır. Asırlar boyu bu topraklar üzerinde mücadele ruhuyla var olmuş aziz milletimizin bekasına sahip çıkacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Suriye’nin İdlib şehrinde rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Ülkemize ve askerlerimize karşı yapılan bu alçak ve mesnetsiz saldırıyı kınıyoruz.

Milletimizin şahsında Sayın Cumhurbaşkanımızın temsil ettiği onurlu mücadeleyi sahipleniyor, erdemli duruşunu yürekten destekliyoruz. Bilimin ışığında topluma yol göstermeyi şiar edinmiş üniversiteler olarak ülkemizin içine çekilmek istendiği karanlığı görüyor ve bu oyuna gelmemek için var gücümüzle çalışacağımızın teminatını aziz milletimize veriyoruz.

Aksaray Üniversitesi
Artvin Çoruh Üniversitesi
Bartın Üniversitesi
Bingöl Üniversitesi
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Düzce Üniversitesi
Hitit Üniversitesi
Kastamonu Üniversitesi
Kırklareli Üniversitesi
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Muş Alparslan Üniversitesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Siirt Üniversitesi
Uşak Üniversitesi
Yozgat Bozok Üniversitesi

Kınama İdlib

Facebook Twitter Google Plus
Bölgesel Kalkınma
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.