Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/03/2020 15:42:04 - 06/03/2020 15:42:04 - 6536 Okunma

Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ, Diyanet Vakfı Kırklareli Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu Yöneticisi Sabriye Rana GÜLDURAN ve Diyanet Vakfı Kırklareli Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Yöneticisi Emrah BİŞKİN Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü DEMİRTAŞ ve Yurt Yöneticilerine memnuniyetini ifade eden Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, toplumun manevi ve ahlaki yönlerden gelişmesi noktasında müftülük hizmetlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Kırklareli’nde verilen yurt hizmetlerinin sürekli gelişme gösterdiğine değinen ŞENGÖRÜR, barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kurumlararası işbirliğinin önemini vurguladı. Üniversite olarak tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile olan ilişkilere önem verdiklerini kaydeden ŞENGÖRÜR, bu kurumlarla birlikte Kırklareli’yi ve Üniversitemizi daha ileriye taşımak istediklerini belirtti. ŞENGÖRÜR, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ ve beraberindekiler misafirperverliği ve destekleri için Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e şükranlarını sundular.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Ziyaret
Ziyaret
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.