Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/03/2020 15:04:30 - 11/03/2020 15:04:30 - 8143 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) spor etkinlikleri kapsamında 10 Mart 2020 Salı günü Üniversitemiz ev sahipliğinde “1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları” yapıldı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışında konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Trakya Üniversiteler Birliği bünyesinde öğrencilerin katılımıyla bugüne kadar çeşitli etkinlikler yapıldığını dile getirdi. Prof. Dr. MUSAOĞLU, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen “1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları” nda 44 katılımcının olduğunu söyledi. MUSAOĞLU konuşmasının sonunda tüm katılımcılara başarılar diledi.

Açılış konuşmasının akabinde başlayan müsabakalara Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi katıldı.

Satranç müsabakasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Birinci, Trakya Üniversitesi İkinci oldu. Masa tenisi kadınlar müsabakasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Birinci, Kırklareli Üniversitesi İkinci ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Üçüncü oldu. Erkekler müsabakasında ise Trakya Üniversitesi Birinci, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İkinci ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi üçüncülüğü elde etti.

Müsabakalar, kupa, plaket ve katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi.

TÜB Satranç Masa Tenisi Müsabaka KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
TÜB 1. MASA TENİSİ ve SATRANÇ MÜSABAKALARI ÜNİVERSİTEMİZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.