19/03/2020 15:06:36 - 23/03/2020 15:06:36 - 41736 Okunma

Küresel ölçekte yaşanmakta olan COVID-19 riski karşısında, Üniversitemizde, Lisansüstü, Lisans ve Ön Lisans programlarında eğitim - öğretim faaliyetlerimizin mümkün olduğunca kesintisiz yürütülebilmesi için 23 Mart 2020 itibariyle uzaktan öğretim süreci başlayacaktır.

• ALMS öğretim portalımız 23 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza açılacaktır.
  • Uzaktan öğretim portalımıza (ALMS) https://alms.klu.edu.tr/ adresinden bağlanabilirsiniz.
  • Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımızın ALMS kullanıcı bilgileri OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) ile aynıdır. OBS bilgileriniz (Kullanıcı Adı ve Şifre) ile ALMS’ ye girebilirsiniz.
  • 23 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan öğretimimiz asenkron (ayrık zamanlı) olarak yürütülecektir.
  • ALMS hesaplarında öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin verdiği/aldığı bütün dersler görüntülenecektir.
  • Asenkron yöntem ile ders içerisinde paylaşılan materyaller öğrenciler tarafından kullanılabilecektir.
  • Ara sınavlar ve diğer gelişmeler için sonraki duyuruları takip ediniz.

Uzaktan Öğretim