02/04/2020 20:14:07 - 02/04/2020 20:14:07 - 7141 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, sanal sınıf aracılığıyla öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nde verdiği “Akışkanlar Mekaniği” ve “Hidroloji” dersleri öğrencilerine paylaştığı ders materyallerini sanal sınıflarla destekleyerek, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Rektörümüz, öğrencilerin uygulamalı olarak konuları kavramasına destek oluyor.

Derslere katılımın yüzde 70 seviyelerinde olduğunu gözlemleyen Rektörümüz, derslere katılım gösteremeyen öğrencilerin katılım gösterememe sebeplerinin araştırılması ve her öğrenciye ulaşacak şekilde bir uzaktan eğitim metodu uygulanması ile ilgili çalışmalara hız kazandırdı. Sanal derslerine haftalık olarak devam edeceğini belirten Rektörümüz, öğrencilerine “En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde amfilerde buluşma” dileğiyle bu haftalık derslerini tamamladı.

KLÜ sanal sınıf

REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR, SANAL SINIFTA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU