23/04/2020 11:26:55 - 15/05/2020 11:26:55 - 7096 Okunma

Üniversitemizde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, uzaktan erişimli Senato ve Yönetim Kurulu Toplantıları gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında düzenli aralıklarla toplanan Üniversitemiz Senatosu bu ayki toplantısını Senato Toplantı Salonu’na kurulan sistemle yaptı. Senato üyelerinin toplantıya katılımları bulundukları birimlerden internet üzerinden video konferansla sağlandı. Toplantıda “Uzaktan Eğitim-Öğretim” sistemiyle ilgili konular görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ile Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu / Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN da katıldı.

Senato Toplantı KLÜ

Senato ve Yönetim Kurulu Toplantıları