Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/04/2020 11:25:50 - 15/05/2020 11:25:50 - 7862 Okunma

AK Parti Kırklareli Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR; Üniversitemizin teknolojik ve ekonomik kalkınmaya öncülük edecek projeleri ile bölge ve ülke yükseköğrenimine önemli bir katma değer sağladığını belirterek hayata geçirilen proje ve çalışmalar ile mevcut durum hakkında bilgi verdi.

Tüm dünyayı tehdit eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen koronavirüs salgınına karşı Üniversitemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra uzaktan eğitim-öğretim süreciyle ilgili olarak da bilgiler paylaşan ŞENGÖRÜR; “Önlisans, Lisans ve Lisansüstü programlarda eğitim ve öğretim süreçlerine mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde uzaktan eğitim yöntemiyle devam ediyoruz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve hayata hazırlamak için gayret ediyoruz” dedi. ŞENGÖRÜR, Üniversitemize desteklerini ifade eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ’a teşekkürlerini iletti.

Misafirperverliğinden ötürü Rektörümüze teşekkür eden Sayın MİNSOLMAZ, görüşmeye eşlik eden yeni Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e görevinde başarılar diledi.

MİNSOLMAZ ayrıca Üniversitemizin gelişimini yakından takip ettiğini söyleyerek, tamamlanan ve devam etmekte olan projelerden dolayı Rektörümüzü tebrik etti. Üniversitemizin her geçen gün büyüdüğünü ve Kırklareli’nin göz bebeği olduğunu belirten MİNSOLMAZ, “Üniversitemizin gelişimi için bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ZİYARET
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.