04/05/2020 17:56:36 - 04/05/2020 17:56:36 - 7796 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından çevrimiçi konferanslar serisi kapsamında  Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Fatih ANDI'nın konuşmacı olarak katılacağı "Edebiyat ve Toplumsal Değişim: Ayarların İncesi Hesapların Hincesi" konulu bir konferans düzenlenecektir.

06 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 21:00'da ZOOM programı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek konferans, aynı zamanda Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün Instagram ve YouTube hesapları üzerinden de canlı yayınlanacaktır. Konferansa ZOOM programı üzerinden katılmak isteyenlerin kluedebiyat@gmail.com adresine kayıt için başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Konferansa tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.

Konferans KLÜ

KONFERANS