11/05/2020 10:54:57 - 11/05/2020 10:54:57 - 6067 Okunma

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına ait araçlar yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında ücretsiz dezenfekte ediliyor.

Canlı Hayvan Borsası Satış Tesisleri'nde; Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Vefa Sosyal Destek Grubu ve Üniversitemiz ile diğer kamu kurumlarının çalışmalarında kullanılan araçların dezenfekte işlemleri yapılıyor.

Vali Yardımcısı Emre ÖZTÜRK, sürdürülen çalışmaları denetleyerek Ticaret Borsası Başkanı Turhan ALTINTEL’den bilgi aldı.

ÖZTÜRK, yaptığı konuşmada, koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına aldığını söyledi. Koronavirüsün Ülkemizde de etkili olduğuna değinen ÖZTÜRK, salgının yayılmasının önüne geçilebilmesi için gereken tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait araçların tamamının ücretsiz dezenfekte edildiğini ifade eden ÖZTÜRK, “Araçlar her gün buraya gelerek dezenfekte ediliyor. Bu salgını İnşallah hep birlikte yeneceğiz” diye konuştu.

Koronavirüs KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZ ARAÇLARI KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR