19/05/2020 11:38:04 - 19/05/2020 11:38:04 - 5631 Okunma

Üniversitemiz Medya İletişim Kulübü ve Öğr. Gör. Onur GÜNAYDIN işbirliğinde düzenlenen “Medya İletişim Kulübü Online Buluşmaları” ikinci programı “Dış Habercilik” başlığıyla gerçekleştirilecektir. Programa Anadolu Ajansı Ortadoğu Editörü Turgut Alp BOYRAZ konuk olacaktır. Moderatörlüğünü kulüp danışmanı Öğr. Gör. Onur Günaydın’ın üstleneceği etkinlik 20 Mayıs Çarşamba günü saat 21:30’da ZOOM programı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe ZOOM yayını üzerinden katılmak isteyenlerin klumedyailetisim@gmail.com adresine başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Etkinlik aynı zamanda, Medya İletişim Kulübü’nün youtube hesabından canlı yayınlanacaktır. Tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.

Konferans KLÜ

Dış Habercilik