20/05/2020 18:15:05 - 20/05/2020 18:22:02 - 6101 Okunma

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper ÇİLER, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer TOKLUCU, İl Kadın Kolları Başkanı Hanife BÜYÜKYEĞEN ve İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır KOVANKAYA Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Üniversitemizde gerçekleştirilecek projeler ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Kırklareli Üniversitesi’nin İlimizin her yönden gelişmesine ciddi anlamda katkı sağladığını ifade eden Başkan ÇİLER, başta Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere Üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı ÇİLER ve beraberindekilere teşekkür ederek, Kırklareli Üniversitesi olarak eğitim-öğretim ile birlikte İlimizin kalkınmasına ve gelişmesine katma değer sağlamak için gayret gösterdiklerini belirtti.

Ziyaret KLÜ

Ziyaret