Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/05/2020 14:20:29 - 28/05/2020 14:20:29 - 5572 Okunma

Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e göreve yeni başlamasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, 28 Mayıs 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen görüşmede İŞKUR İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU ile Üniversitemizin projeleri ve iki kurum arasında işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Görüşmede İŞKUR İl Müdürü BABALIOĞULLU, Genel Sekreterimize yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Kırklareli için Üniversitemiz ile birlikte çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden BABALIOĞULLU, İŞKUR’un çalışmaları ve imkânları ile ilgili bilgiler de paylaştı.

Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ise, İŞKUR Müdürü BABALIOĞULLU’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi dilek ve temennileri için teşekkür etti. ŞİMŞEK, İŞKUR'un Türkiye genelinde işsizliğin azaltılmasına yönelik başarılı çalışmalara imza attığına değinerek, Üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olduğunu kaydetti.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Ziyaret
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.