28/05/2020 19:16:28 - 28/05/2020 19:16:28 - 7188 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Toplantısı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’ın Başkanlığında 28 Mayıs 2020 Perşembe günü video konferans yöntemiyle yapıldı.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR katıldı.

Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ, toplantıda Trakya Üniversiteler Birliği’nin kuruluşundan günümüze kadar yaptığı çalışmalar, projeler ve bölgeye sağladığı katkılar ile yeni tip koronavirüs salgınının kontrol altına alınması noktasında Birlik üyesi üniversitelerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TÜB

TÜB TOPLANTI