Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/05/2020 18:15:25 - 29/05/2020 18:15:25 - 6132 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL’ı makamında kabul etti.

07/04/2020 tarih ve 2020/117 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırklareli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Faruk UYSAL, beraberinde İl Müdür Yardımcısı Mehmet KARAMAN ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti. Ziyarete Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK de katıldı.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR, İl Müdürü UYSAL ve İl Müdür Yardımcısı KARAMAN’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, UYSAL’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Bir önceki dönemde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile birçok sosyal sorumluluk projesini başarıyla hayata geçirdiklerini ifade eden ŞENGÖRÜR, yeni dönemde de her iki kurum arasındaki işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL ise, misafirperverliği, başarı dilekleri ve sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yaygınlaşması adına göstermiş olduğu hassasiyet için Rektörümüze teşekkür ederek, Müdürlüklerinin Kırklareli Üniversitesi ile işbirliğine önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de devam edeceğini belirtti.

Ziyarette, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK de İl Müdürü Faruk UYSAL’a görevinin hayırlı uğurlu olması temennisi ve başarı dileğinde bulundu. Aynı şekilde UYSAL da bir süre önce Üniversitemiz Genel Sekreterliği Görevine atanan ŞİMŞEK’e hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Ziyaret
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.