29/05/2020 18:17:35 - 29/05/2020 18:17:35 - 6565 Okunma

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yeni tip koronavirüs pandemisi önlemleri kapsamında 16 Mart'ta camilerde toplu ibadet ve faaliyetlere ara verilmesiyle sessizlik yaşayan Üniversitemiz Camii, 29 Mayıs günü kılınan Cuma namazıyla yeniden cemaatiyle buluştu.

Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, kamu kurumlarının müdür ve yöneticileri, akademik - idari personelimiz ve vatandaşlar salgın sonrası ilk Cuma namazlarını, Üniversitemiz Kayalı Yerleşkesindeki Prof. Dr. Osman ÖZTÜRK Camii’nde eda etti.

Kırklareli Valisi Sayın BİLGİN, namazın akabinde yaptığı açıklamada, bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağını belirterek, vatandaşlardan tedbirlere uymalarını istedi.

Cuma Namaz KLÜ