02/06/2020 16:58:14 - 02/06/2020 16:58:14 - 5871 Okunma

Memur-Sen Kırklareli İl Temsilcisi Selahattin KARANFİLER ve beraberindeki heyet, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e bir süre önce göreve başlaması vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreterlik makamında 02 Haziran 2020 Salı günü gerçekleşen görüşmede Memur-Sen İl Başkanı KARANFİLER ve beraberindeki heyet Genel Sekreterimiz ŞİMŞEK’e çalışmalarında başarılar diledi. Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, ziyaretteki konuşmasında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde önemli bir role sahip olduğunu ifade etti.

Selahattin KARANFİLER ise, Üniversitemizin gerçekleştirmiş olduğu projelerle her geçen gün daha fazla büyüdüğünü ve şehre önemli katkılar sağladığını söyledi.

Ziyaretin sonunda Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Memur-Sen Kırklareli İl Temsilcisi Selahattin KARANFİLER ve beraberindeki heyete nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

ziyaret KLÜ

Ziyaret