Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/06/2020 13:53:06 - 04/06/2020 13:53:06 - 6518 Okunma

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli ŞEN, Müdür Yardımcısı Fikret MACİT ve Şube Müdürü Zekeriya KURTULMUŞ, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli ŞEN ile beraberindekiler, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’in Genel Sekreter olarak atanmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kırklareli’nin kültürel zenginliklerini ortaya çıkarıp tanıtmak için gayret gösterdiklerini dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü ŞEN, Üniversitemizin her geçen gün büyüyerek daha başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ise, üniversite olarak kurumlararası işbirliğini önemsediklerini,  şehir ve üniversitenin gelişmesi için Üniversitemiz ile yapılabilecek çalışmaların kendilerini mutlu edeceğini belirtti. Üniversitemizin tüm paydaşlarından aldığı destek ve sahip olduğu sinerji ile gelişimine ara vermeden devam ettiğini vurgulayan ŞİMŞEK, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli ŞEN ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Ziyaret
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.