04/06/2020 17:10:09 - 04/06/2020 17:10:09 - 6293 Okunma

Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin KASAP, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Belediye Başkanı KASAP, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Kırklareli Üniversitesi'nin yeni bölüm ve programları, fiziki altyapısı, her geçen yıl artan öğrenci ve öğretim elemanı sayısı ile hızla geliştiğini söyleyen KASAP, Üniversitemizin şehrin kalkınmasında ve gelişmesinde lokomotif vazifesi üstlendiğini kaydetti.

Genel Sekreterimiz ŞİMŞEK ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyareti için Başkan KASAP’a teşekkür etti. Üsküp Beldesinin Kırklareli’nin önemli yerel yönetimlerinden biri olduğunu belirten ŞİMŞEK, Üniversite ve yerel yönetimler işbirliğinden bahsetti.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Ziyaret

Ziyaret