05/06/2020 20:52:46 - 05/06/2020 20:52:46 - 5618 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed GÜVEN başkanlığında 05 Haziran 2020 Cuma günü gerçekleştirilen “Birlikte Kullanma (Afiliasyon) Çalışma Toplantısı”na katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR toplantının akabinde, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Muhammed GÜVEN’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. GÜVEN’e Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nin mevcut durumu hakkında bilgiler vererek Kırklareli Üniversitesi’ni gerek sağlık gerekse eğitim ve bilim alanında bulunduğu noktadan daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Toplantı Ziyaret KLÜ

TOPLANTI