08/06/2020 17:12:42 - 08/06/2020 17:12:42 - 9636 Okunma

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat ŞEKER, Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı Ufuk KAN ve Kooperatif temsilcileri Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreterlik makamında 08 Haziran 2020 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ŞEKER ve Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı KAN, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

Genel Sekreterimiz ŞİMŞEK ise, ziyaret ve temennilerinden ötürü ŞEKER ve KAN’a teşekkür ederek;  “Esnaflarımız bizim için çok önemli. Ziyaret ve dilekleriyle bizleri çok mutlu ettiler. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ve Ulaşım Kooperatifimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR öncülüğünde İlimize ve Üniversitemize güzel şeyler katacağımıza inanıyorum” dedi.

ziyaret KLÜ

Ziyaret