Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/06/2020 09:26:45 - 23/06/2020 09:26:45 - 10509 Okunma

Üniversitemiz tarafından yürütülen “Nesiller Arası Gelişim Merkezi – NEGEM” projesi faaliyetlerinin hazırlıkları devam ediyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2019 yılı Sosyal Geliştirmeyi Destekleme Programı çerçevesinde Trakya Kalkınma Ajansı ile Üniversitemiz arasında gerçekleşen protokol kapsamında 03 Mart 2020 tarihinden itibaren NEGEM projesi yürütülmektedir.

Üniversitemiz Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve koordinatörlüğünü Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Yeliz MERCAN’ın yürüttüğü NEGEM projesi ile 0-18 yaş aralığındaki çocuklar, 65 yaş ve üzeri yaşlılar ve bu yaş gruplarının ailelerine/bakım verenlerine yönelik yürütülecek faaliyetler ile ilgili yaş gruplarının hem sağlık ve sosyal yönden gelişmelerinin sağlanması hem de bu yolla toplum farkındalığının arttırılması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda 10 Haziran 2020 Çarşamba günü NEGEM proje ekibi tarafından çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda; Covid-19 pandemisi nedeniyle çocuk, yaşlı ve ailelerine/bakım verenlerine yönelik yürütülecek faaliyetlerde bulaşın önlenmesi, sağlığın korunması ve geliştirilmesine yönelik gerekli koruyucu önlemler tartışıldı.

NEGEM Proje Toplantı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“NESİLLER ARASI MESLEKİ GELİŞİM MERKEZİ – NEGEM” PROJE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.