12/06/2020 09:54:30 - 19/06/2020 09:54:30 - 5914 Okunma

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi (2020-MSÜ) sınavı öncesinde gerekli hazırlıkları ve planlamaları yapmak, alınacak tedbirleri kararlaştırmak üzere sınavlarda görev alacak Bina Sınav Sorumluları (BSS), Bina Sınav Sorumlusu Yardımcıları (BSSY) ve yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında 11 Haziran 2020 Perşembe günü yapılan toplantıda; sınavların kurallara uygun ve güven içerisinde yapılabilmesi için sınav öncesi, sınav günü ve sınav sonrada yapılacak çalışmalar görüşüldü. Ayrıca sınava girecek adayların güvenli ve sağlıklı bir ortamda sınava girmeleri için, Covid-19 salgınına yönelik alınacak önlemler de ele alındı.

Toplantı

Toplantı