Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/06/2020 15:07:15 - 19/06/2020 15:07:15 - 7892 Okunma

Üniversitemiz tarafından Danone Gıda ve İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sütlü Ürünler yöneticilerine “Kurum İçi Etkili İletişim” konulu seminer verildi.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Kürşat ERKAL tarafından verilen seminer video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saat süren seminere Danone Firması’nın üretim ve yönetim birimlerinde yer alan çalışanlar katıldı.

Seminerde işletmelerin hedeflerine ulaşmasında iç paydaşların önemli olduğuna vurgu yapılarak başarılı bir örgüt sisteminin etkin iletişim sistemi ile mümkün olabileceği ifade edildi.

ERKAL konuşmasında, “Rol model olma ve seçme bilinci oluşturma, İşletmelerde ortak amaç bilincinin ve aidiyet duygusunun geliştirilmesinde doğru örgütsel iletişimin önemi,  Ast-Üst ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken tutum ve davranışlar, Çalışanlarda mevzuat bilgisi, Adaletli ve şeffaf uygulamaların çalışanlar arasında iletişim ve uyuma etkileri, Farklı karakter yapılarının farkındalığı ve uygun davranış modellerinin geliştirilmesi, Etkili ve ikna edici iletişimin kuralları ve niteliği ile İkna odaklı konuşma etkinliğinde üslup ve içerik estetiği” konularına değindi.

Kurum İçi İletişim Seminer KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
DANONE GIDA ve İÇECEK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. SÜTLÜ ÜRÜNLER YÖNETİCİLERİNE “KURUM İÇİ ETKİLİ İLETİŞİM” SEMİNERİ VERİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.