Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/06/2020 17:20:11 - 19/06/2020 17:20:11 - 6354 Okunma

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Üyesi Dr. Hüseyin KORKUT, Bakanlık Müfettişi Yusuf ALPARSLAN ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil YÜCEL, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

19 Haziran 2020 Cuma günü gerçekleşen ziyarette; 2009-2018 yılları arasında Kırklareli Üniversitesi’nde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yaptığını ve Üniversitenin mensubu olmaktan daima gurur duyduğunu belirten Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Üyesi Dr. KORKUT, Üniversitemizin Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR öncülüğünde her anlamda büyük bir ivme kazanarak geliştiğini ve bu gelişmenin şehre önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Dr. KORKUT ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz ŞENGÖRÜR, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde sosyal sorumluluk alanında pek çok başarılı işbirliklerini hayata geçirdiklerine değinen ŞENGÖRÜR; “Başta toplum, ekonomi, kültür ve sağlık alanları olmak üzere İlimizin her alanda gelişmesi için; kamu, sanayi ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak Sosyal Sorumluluk Projeleri gerçekleştirmeye büyük önem gösteriyoruz. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal sorumlulukta en çok işbirliği gerçekleştirdiğimiz kurumdur. Son 3 yılda 23 sosyal sorumluluk projesini başarıyla uyguladık. Projelerimizde toplumumuzun dezavantajlı kesimlerini önceliyoruz. Bu sayede Toplumsal dayanışmaya katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK de hazır bulundu.

Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Ziyaret
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.