Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
07/11/2014 11:26:28 - 07/11/2014 11:26:28 - 19221 Okunma

Üniversitemiz Bilgi işlem Daire Başkanlığı, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Microsoft işbirliğinde ‘Microsoft IT Academy’ seminer programı tanıtımı yapıldı.

6 Kasım 2013 tarihinde Kayalı Yerleşkesi Merkezi Derslik II, birinci salonda gerçekleşen IT Academy tanıtım programına sektörün önde gelen şirketlerinden IDE Danışmanlıktan Microsoft Eğitmeni İsmet BENLİ konuşmacı olarak katıldı. BENLİ, öğrencilere Microsoft IT Academy Programı hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Kırklareli Üniversitesi IT Academy Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN ise IT Academy Eğitimlerinin öğrencilerin kariyer gelişimlerine önemli destek sağlayacağını söyledi. Bu eğitimlerin Kırklareli Üniversitesi’nin öğrencilerine bir hizmeti olarak görülmesi gerektiğini belirten ASLAN; “Bu hizmeti bütün öğrencilerimize ulaştırabilmek için cüzi bir ücret karşılığında KLUZEM aracılığı ile uzaktan öğretim yoluyla vermekteyiz. Böylelikle öğrencilerimiz zaman ve mekân sıkıntısı çekmeden internet bağlantısı olan bilgisayar, akıllı telefon veya tablet bilgisayarlardan eğitimleri takip edebilecekler”  dedi.

Kırklareli Üniversitesi Öğrencilerine Kariyer Gelişiminde Önemli Destek

3 Kasım itibarı ile 1. Eğitim Paketine (Windows 7, Windows 8.1, Word 2013) itacademy.klu.edu.tr adresi üzerinden kayıtlar devam etmektedir. Diğer sertifikasyon eğitimlerine göre daha düşük bir ücret (60 TL) karşılığında sadece Kırklareli Üniversitesi’nin öğrencilerine bir ayrıcalığı olarak verilecek eğitimlere kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz itacademy.klu.edu.tr adresini ziyaret edebilirler. Her bir eğitim paketi sonunda Microsoft IT Academy bünyesinde Microsoft tarafından Onaylı Başarı sertifikalarının verileceği eğitimler için kayıtlar 25 Kasım tarihine kadar devam edecek. Eğitimler ise 17 Kasımda başlayacak.

akademi rüzğarı

Facebook Twitter Google Plus
Kırklareli Üniversitesi’nde ‘Microsoft IT Academy’ Rüzgârı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.