16/07/2020 20:43:35 - 16/07/2020 20:43:35 - 4958 Okunma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100. yılında yeniden Meclis Başkanı olarak seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’u makamında ziyaret etti.

29. TBMM Başkanı ŞENTOP’a hayırlı olsun dileklerini ileten Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TBMM Başkanı ŞENTOP’a yakın ilgileri ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Üniversitemizin fiziki altyapısı, teknolojik imkanları, bilimsel birikimi, Ülkemizin kalkınmasına katkı sunacak projeleri ve beşeri sermaye kapasitesiyle ilgili bilgiler vererek, Kırklareli Üniversitesi’nin Ülkemizin kalkınması için durmadan çalışmaya devam ettiğini dile getirdi.

Üniversitemizin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden TBMM Başkanı ŞENTOP ise, ziyareti için Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaret

Ziyaret