Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/07/2020 19:27:44 - 20/07/2020 19:27:44 - 6775 Okunma

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu tarafından uluslararası öğrencilere yönelik olarak 20-22 Temmuz 2020 tarihleri ve 08.00 - 20.00 saatleri arasında düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020”ye katılım gösteriyor.

Yeni koronavirüs salgını sürecinde kısıtlanan öğrenci hareketliliğinin olumsuz etkilerini azaltmak ve bu süreçte Türk üniversitelerinin yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtılması için yükseköğretim tarihinde ilk kez gerçekleştirilen küresel ölçekteki sanal fuar olan “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020”de Üniversitemiz de yerini aldı.

‘Uluslararası öğrenci adaylarını 20-22 Temmuz tarihlerinde devam edecek olan “Study in Turkey” fuarına bekliyoruz’

Fuar için gerekli altyapısını en kısa sürede tamamlayan Üniversitemizin standında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün Ülkemizde eğitim görmek isteyen uluslararası öğrenci adaylarını selamlayıp Kırklareli Üniversitesi’ne davet ettiği video mesajı, Üniversitemizin farklı dillerde hazırlanmış tanıtım videoları ve bilgilendirici broşürler yayınlanıyor. Bunların yanı sıra uluslararası öğrenci adaylarına akademik, sosyal, kültürel ve diğer konularda bilgiler verilerek uluslararası öğrenci adaylarından gelen sorular Üniversitemizin ilgili personeli tarafından anlık olarak cevaplandırılıyor.

Üniversitemizin uluslararası öğrenci adaylarından yoğun ilgi gören standı, fuar alanının 5. salonunda yer almaktadır.

Ziyaret, Kayıt Ve Detaylı Bilgi İçin;

Https://Virtualfair-Yok.Gov.Tr/Stand/202

Https://Www.Yok.Gov.Tr/Sayfalar/Haberler/2020/Study-İn-Turkey-Yok-Sanal-Fuari-2020.Aspx

Fuar KLÜ Study in Turkey

Facebook Twitter Google Plus
Study in Turkey Fuarı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.