Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/07/2020 19:06:53 - 28/07/2020 19:06:53 - 4809 Okunma

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında yer alan üniversitelerden, gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında ihtisaslaşan 6 üniversitenin rektörü ve ilgili rektör yardımcıları ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitelerin çalışmaları hakkında değerlendirme yapmak amacıyla Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ başkanlığında 09 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Bingöl, Burdur Mehmet Akif Ersoy, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Muş Alparslan ve Siirt Üniversitelerinin rektörleri ve ilgili rektör yardımcıları katıldı.

Toplantıda üniversiteler ihtisaslaşacakları gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek geleceğe dönük alan bazlı projeksiyonlarını paylaştılar. Yapılan çalışmaların ülkemiz açısından çok önemli olduğunu kaydeden YÖK Başkanı Prof. Dr. SARAÇ, bu proje kapsamındaki üniversitelerin ihtisaslaşmaya yönelik faaliyetlerini yakından takip etmeye ve desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Toplantı

Facebook Twitter Google Plus
Toplantı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.