Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/07/2020 19:24:36 - 28/07/2020 19:24:36 - 5664 Okunma

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın (YÖK) “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” projesi kapsamında “Gıda, tarım ve hayvancılık” alanlarında ihtisaslaşacak olan ilgili üniversite rektörleri ve rektör yardımcılarının katılımıyla 09 Temmuz 2020 tarihinde YÖK’te gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında alınan karar gereği; “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi” kurulmasına yönelik çalışma toplantıları Üniversitemizde devam ediyor.

Üniversitemiz koordinatörlüğünde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ortaklığında kurulması planlanan “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi” için Üniversitemiz bünyesinde, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında bugüne kadar 5 ayrı toplantı yapıldı.

En son 28 Temmuz 2020 Salı günü Rektörlük Yönetim Kurulu Odasında gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz ŞENGÖRÜR’ün yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN, BAP Koordinatörü Doç. Dr. Emel PELİT, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Proje Geliştirme Koordinatörlüğü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer VATANSEVER TOYLAN, Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aysel UYAR, Teknokent Genel Müdürü/TTO Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Selin ÖZDEN, Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı öğretim elemanı Öğr. Gör. Osman Gazi GÜÇLÜTÜRK, Proje Geliştirme Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ ve BAPKO Personeli Esra BEKTAŞ katıldı.

Toplantı

Facebook Twitter Google Plus
Toplantı 1
Toplantı 2
Toplantı 3
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.