Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/07/2020 13:43:09 - 29/07/2020 13:43:09 - 6363 Okunma

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi tarafından pandemi dolayısıyla 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet törenini gerçekleştirilemediği için, bir mezuniyet videosu hazırlandı.

Hazırlanan videoda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, bölüm başkanları ve akademisyenleri ile bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilerin konuşmaları yer aldı.

Videoda mezun öğrencilere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR; her yıl mezunlarla, mezunların aileleriyle ve akademisyenlerle birlikte büyük bir coşkuyla kutladıkları törenler yerine bu yıl internet ortamında bir kutlama yaptıkları için gönlünün buruk olduğunu ifade etti.

Pandemi sürecinde öğrencilerin mağduriyet yaşamaması ve dönem kaybetmemesi için uzaktan eğitim ile ilgili gerekli tedbirleri alarak; önlisans, lisans ve lisansüstü programlarda eğitim ve öğretim süreçlerini uzaktan eğitim yöntemiyle yürüttüklerine değinen Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR; “En önemli önceliğimiz geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak gençlere örgün eğitimi aratmayacak şekilde eğitim vermekti. Uzaktan eğitimi başarıyla tamamladık. Çok şükür ki bu mutlu günde bir aradayız” diye konuştu.

Mezun öğrencilere Üniversitemizi ziyaret etmeleri, hocalarıyla görüşmeleri ve elde ettikleri başarıları paylaşmaları tavsiyelerinde bulunan ŞENGÖRÜR, kendileri için en büyük ödülün mezunların başarısı ve mutluluğu olduğunu vurguladı. Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında arzuladıkları hedeflere ulaşmaları temennisinde de bulunan ŞENGÖRÜR, mezun olan tüm öğrencileri tebrik etti.

Videoyu izlemek için Tıklayınız.

Mezuniyet Video

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.