29/07/2020 15:41:55 - 29/07/2020 15:41:55 - 7333 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı ve Kamu Diplomasisi Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muharrem EKŞİ, Üniversitemizin düzenlediği “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı”na katılan Sayın Valimiz Osman BİLGİN’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Üniversite ile Valilik arasındaki işbirlikleri ve Kovid-19 (Yeni tip Koronavirüs) küresel salgını sürecinde Üniversitemizin uzaktan öğretim metodunu hızlı ve verimli bir şekilde uygulaması ve önümüzdeki dönem için yapılan hazırlıklar görüşüldü. Ayrıca Türkiye’deki üniversiteler içerisinde ilk ve tek olan Kamu Diplomasisi Merkezi’nin faaliyetleri hakkında Merkez Müdürü Doç. Dr. EKŞİ, Sayın Valimizi bilgilendirerek kamu diplomasisi ve şehir diplomasisi alanlarındaki eğitim ve işbirliği projeleri ele alındı.

Görüşme sonrası Doç. Dr. EKŞİ, Kamu Diplomasisi ve AK Parti Dönemi Türk Dış Politikası başlıklı kitabını Sayın Valimiz Osman BİLGİN’e takdim etti.

ziyaret KLÜ

Ziyaret1