Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/11/2014 08:52:47 - 13/11/2014 08:52:47 - 9941 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Üniversitemiz kadrosuna yeni katılan akademisyenlerle bir araya geldi.

Rektörlük Kültür Merkezinde 12 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitemiz personeliyle tanışan Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ; bireysel ilişkilerin mümkün olduğunca sıcak tutulması gerektiğini ifade etti. Prof. Dr. AYKAÇ yaptığı konuşmasında; Kırklareli’nin huzurlu, güvenli ve doğal güzelliklere sahip bir şehir olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra rahat bir akademik çalışma ortamının bulunduğunu da belirten Prof. Dr. AYKAÇ, öğrenci ve öğretim elemanlarının Kırklareli Üniversitesi’nin en büyük gücü olduğunu kaydetti.

Üniversite olarak hedeflerini, akademisyenlerden beklentilerini açıklayan Prof. Dr. AYKAÇ, akademik kadroyu nitelik ve nicelik bakımından genişletmeye büyük önem verdiğini vurguladı. Bu amaçla büyüyen üniversite hedefinin bilimsel çalışmalar ve yayınlarda gösterilmesinin önemine işaret eden Prof. Dr. AYKAÇ; “Yeni gelen mesai arkadaşlarımızın bizimle nitelikli çalışmalara imza atacağına, ilimizin, bölgemizin, ülkemizin ve insanlığın gelişmesi ile bilim birikimine büyük katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Bu vesileyle tüm meslektaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Toplantının sonunda akademisyenlerin sorularını cevaplayan Prof. Dr. AYKAÇ, sorunların ve görüşlerin en iyi şekilde değerlendirilerek, yapılacak çalışmalarda göz önünde bulundurulacağını belirtti.

Akademik Personel ile Geleneksel Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Google Plus
Akademik Personel ile Geleneksel Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.