Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/08/2020 10:48:21 - 10/08/2020 10:48:21 - 5554 Okunma

Kırklareli Üniversitesi,  tercih yapacak adaylar için üniversitelerin ve programlarının dijital ortamda tanıtılmasına yönelik Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020"ye katıldı.

04 -07 Ağustos 2020 tarihlerinde düzenlenen sanal fuarla, salgın dolayısıyla oluşabilecek riskler de dikkate alınarak öğrencilere tercih edeceği programın üniversitelerce dijital ortamda yakından tanıtılması hedeflendi. 

YÖK'ün koordinesinde 200 yükseköğretim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen Sanal Fuarda Kırklareli Üniversitesi; “Fakülteler”, “Barınma, Ulaşım, Spor, Kültürel Etkinlikler”, “Öğrenci İşleri”, “Meslek Yüksekokulları”, “Öğrenci Değişimi Programları-Erasmus”, “Kariyer Merkezi” ve “Uzaktan Eğitim Programları” alanlarında 7 temsilci ile aday öğrencilere destek sundu. Temsilcilerimiz, öğrenci adaylarıyla sesli ve görüntülü görüşmeler gerçekleştirip merak edilen konularla ilgili canlı tanıtım etkinlikleri gerçekleştirdi. 

Fuarda üniversite tercihi yapacak gençlere “yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkânları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyeli ve öğrencilere sunulan imkânlar" anlatıldı. 

İlk kez gerçekleştirilen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020”nda Kırklareli Üniversitesi’nin standı üniversite tercihi yapacak olan öğrenci ve velilerinin yoğun ilgisini çekti. 

YÖK KLÜ FUAR

Facebook Twitter Google Plus
“ÜNİVERSİTENİ KEŞFET YÖK SANAL FUARI 2020” DEVAM EDİYOR
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.