Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/12/2014 16:26:27 - 15/12/2014 16:26:27 - 10228 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği” başlıklı eğitim semineri, Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği Üniversitemizde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen seminer programında Marmara Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Güliz BÜLBÜL eğitimci olarak yer aldı.

İki oturum halinde yapılan ve gün boyu devam eden eğitimlere; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar DURSUN, Dekan Yardımcıları, Enstitü ve Yüksekokul Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Fakülte ve Yüksekokul Sekreterleri, Şube Müdürleri ile akademik ve idari birimlerdeki iş güvenliği uzmanları katıldı.  

Eğitimde, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Güliz BÜLBÜL; İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde temel iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı, yasal hak ve sorumluluklar, iş sağlığı ve güvenliği kurullarının oluşturulması, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konularında slayt eşliğinde bilgiler verdi.

 

iş sağlıgı

Facebook Twitter Google Plus
iş sağlıgı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.