17/12/2014 14:29:49 - 17/12/2014 14:29:49 - 12621 Okunma

Üniversitemiz Toplumsal Araştırmalar Topluluğu tarafından düzenlenen ve  Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman UZUNASLAN’ın konuşmacısı olduğu “Antikçağ Yunan-Roma Dünyasında Sosyal Rant Grupları” konulu konferans, Kayalı Kampüsü Merkezi Derslikler Binası Konferans Salonunda gerçekleşti.

Doç. Dr. Abdurrahman UZUNASLAN, konferansında, antikçağ Yunan-Roma dünyasında yaşamış; filozoflar, gladyatörler, sporcular, müzisyenler, köleler ve askerler gibi sosyal rant gurupların eğitim, sağlık ve ekonomik durumları ile yaşam standartlarını anlattı.

Akademik personel ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin sonunda Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent ŞEN, konuşmacı Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman UZUNASLAN’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Antik yunan

yunan