31/12/2014 16:54:47 - 31/12/2014 16:54:47 - 8354 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Geleneksel Türkü Gecesi ve Kafkas Dans Gösterisi” programı, Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Etkinliğe; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Dinleyicilerden gelen istek şarkıların seslendirilmesiyle başlayan program, Kafkas oyunlarının sahnelendiği dans gösterisiyle devam etti. Akabinde 1 buçuk saat süren konserde yöresel şarkı ve türküler seslendirildi. Gecede, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin sergilediği performans salonu dolduran dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ’ın öğrencileri tebrik etmesiyle sona erdi.

türkü gecesi

ibff