14/01/2015 10:16:23 - 11/02/2015 10:16:23 - 7736 Okunma

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar TÜRKER ve Başkan Yardımcısı Burhanettin EGİN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, Pınarhisar ilçesinin Kırklareli'mizin en önemli ilçelerinden olduğunu, bu nedenle bir yükseköğretim kurumu olarak ilçeyi önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, ziyaretleri için Belediye Başkanı Serdar TÜRKER ve Başkan Yardımcısı Burhanettin EGİN'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Serdar TÜRKER ise Kırklareli Üniversitesi'nin yeni bölüm ve programları, fiziki altyapısı, her geçen yıl artan öğrenci ve öğretim elemanı sayısı ile hızla geliştiğini söyledi. Başarılı çalışmaları için Rektörümüz Prof. Dr. AYKAÇ'a teşekkür etti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. AYKAÇ'ın Belediye Başkanı TÜRKER'e plaket takdim etmesiyle sona erdi.

ziyaret

KLU