Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
23/02/2015 13:35:08 - 24/02/2015 13:35:08 - 14178 Okunma

İstanbul Bağcılar Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak organizasyonuyla Bağcılar Gençlik Merkezinde düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarında, Üniversitemiz yerini aldı.

Fuara Üniversitemizi temsilen; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Uzm. Mustafa ASLAN ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Özkan AL katıldı. 60 devlet üniversitesi ve özel üniversitelerin katıldığı fuarın açılışını Bağcılar Kaymakamı Erdal ÇAKIR, Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YILMAZ birlikte yaptı. Katılımcı Üniversite temsilcileri, ilçe protokolü, davetliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından üniversitelerin tanıtım standları gezildi.

Üniversitemizin yoğun ilgi gördüğü açılışta konuşan Bağcılar Belediye Başkanı ÇAĞIRICI, “Kırklareli Üniversitesi’ni burada görmekten büyük mutluluk ve onur duyduk. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ’ın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kırklareli Üniversitesi geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu vesile ile kendilerine de saygı ve selamlarımızı iletiyoruz. Bu fuarın, ilçemizde ve İstanbul’da yaşayan üniversite adayı öğrencilerimizin tercihlerini yaparken etkisinin çok büyük olacağını düşünüyorum. Tüm katılımcı üniversitelerimize de gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Fuarın ilgi odağı haline gelen standlarından biri olan Kırklareli Üniversitesi standında, öğrenci adaylarına tanıtım materyalleri hediye edildi.

fuar

Facebook Twitter Google Plus
fuar
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.