17/03/2015 11:06:58 - 17/03/2015 11:06:58 - 6890 Okunma

Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu tarafından “100. Yıldönümünde Çanakkale Savaşları” konulu konferans düzenlendi.

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasında Yrd. Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki önemine değinerek, bu konferansla öğrencilerin geçmişe olan duyarlılıklarını ve farkındalıklarını arttırmayı amaçladıklarını ifade etti. Çanakkale savaşının Türk milletinin var olma mücadelesi olduğunu dile getiren Yrd. Doç. Dr. Raşit GÜNDOĞDU ise bu savaşta Türk milletinin büyük bir kahramanlık destanı yazdığını söyledi.

Konferans, Yrd. Doç. Dr. GÜNDOĞDU’nun konser veren öğrencilere hediyeler takdim edilmesi ile sona erdi.

konferans

konferans