20/03/2015 13:14:12 - 20/03/2015 13:14:12 - 16651 Okunma

Öğrencilerimiz, İş Dünyası ile Buluşuyor

Öğrencilerimizin iş dünyası ile tanışmaları, farklı sektörler hakkında bilgi almaları ve kariyer hayatlarına yön vermeleri amacıyla Üniversitemiz tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Kariyer Günleri”, 23-27 Mart 2015 tarihleri arasında Rektörlük Kültür Merkezi ve Kayalı Kampüsündeki konferans salonlarında gerçekleşecek. Etkinlik boyunca iş adamları, önemli firmaların yöneticileri ve insan kaynakları temsilcileri, Üniversitemiz öğrencileriyle bir araya gelecek.

Etkinlik kapsamında; Yıldız Holding İnsan Kaynakları Müdürü Murat Yıldız, Zorlu Holding İnsan Kaynakları Temsilcisi Sezgin Ateş ile Şişecam İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Ciğercioğlu'nun yanı sıra; BASF Yapı Kimyasalları, AKG Gaz Beton, TURKISH DO & CO, Türk Telekom A.Ş, SEDAŞ, ENFE Mühendislik, Triodor, Le Meridien, Neolokal, Metro Toptancı Market, Türkiye Patent Enstitüsü, ILTEKNO, İŞİT Enerji, Özen Mensucat Makine, Central Hospital, Amerikan Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Dosso Dossi Hotel, Radisson Blu, İğneada Resort Hotel, ANITUR, Assos Eden Grup, Ramada Hotels, Elite World Hotel, Royal Bilgiç Hotel, Lozengrad Hotel gibi firmaların temsilcilerinin de aralarında bulunduğu alanında uzman 50’den fazla konuşmacı 5 gün boyunca bünyelerindeki kariyer ve staj fırsatlarını, kurumlarında çalışan olarak yer alabilme şartlarını Üniversitemiz öğrencilerine aktaracaklar.

Kariyer ve başarı örneği teşkil eden, öğrencilere model olabilecek kıymetli konuşmacılar, başarı öykülerini öğrencilerimizle paylaşarak, onların kariyerlerini şekillendirmeleri yönünde katkı sağlayacaklar.

Program bilgileri aşağıda gösterilmektedir.

Kariyer Günleri