23/03/2015 16:41:07 - 23/03/2015 16:41:07 - 8321 Okunma

Metin Yazarı ve Editör Burak AKKUL, Üniversitemiz “5. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz öğrencileriyle söyleşi yaptı.

Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salonda gerçekleşen söyleşisinde Burak AKKUL, günümüz Türkiye’sinde insanların mizahı silah olarak kullandığını belirterek kendisinin buna tamamen karşı olduğunu söyledi. Mizahın objektif insanların yapacağı bir iş olduğunu vurgulayan AKKUL, meslek hayatında başarının şans, yetenek ve süreklilik ile elde edileceğini ifade etti.

Soru cevap şeklinde gerçekleşen etkinliğin sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yakup AKPINAR, Metin Yazarı ve Editör Burak AKKUL’a plaket taktim etti.

Söyleşi 1