Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
23/03/2015 10:47:17 - 24/03/2015 10:47:17 - 11292 Okunma

Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nün organizasyonunda düzenlenen “Uluslararası Yazılım Firmasında Kariyer: TRIODOR” başlıklı seminer, Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Üniversitemiz “5. Kariyer Günleri” etkinlikleri çerçevesinde yapılan seminer programını; Pınarhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN, yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrencileri dinledi. Seminere, bilgisayar yazılımı sektöründe faaliyet gösteren Uluslararası TRIODOR firmasının AR-GE Koordinatörü Gönen Seçil TARAKÇIOĞLU ve Operasyon Yöneticisi Volkan Nazmi METİN ise konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Pınarhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN yaptı. Pınarhisar MYO olarak öğrencilerinin kariyer planları yapmalarına ve sektörün kendilerinden beklediği donanımları bulabilmelerine yardımcı olmak amacıyla bu tür aktivitelere önem verdiklerini belirten Yrd. Doç. Dr. TOYLAN, artan bir ivme ile bu aktivitelere devam edeceklerini söyledi.

Soru-cevap şeklinde yapılan seminerde AR-GE Koordinatörü Gönen Seçil TARAKÇIOĞLU ve Operasyon Yöneticisi Volkan Nazmi METİN; TRIODOR’un kuruluş ve gelişim süreci, gerçekleştirilen yazılım projeleri, yazılım geliştirme ve inovasyon çalışmaları ile kariyer olanakları hakkında bilgiler paylaştılar. 

Seminer

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

semıner
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.