Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
25/03/2015 17:24:00 - 25/03/2015 17:24:00 - 10300 Okunma

Üniversitemiz “5. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Sağlık Hizmetlerinde Kariyer” konulu panel düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salonda gerçekleşen etkinliğe; Tüm Optik ve Optometrik Meslek Adamları Derneği Genel Başkanı Abdullah AYDIN, Özel Bir Nefes Hastanesi Müdürü İbrahim TURUT ve Derya Irmak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Levent KUŞ panelist olarak katıldı.

Yüksekokul akademik personeli ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği panelde ilk konuşmacı Tüm Optik ve Optometrik Meslek Adamları Derneği Genel Başkanı Abdullah AYDIN, “Avrupa’da ve Türkiye’de Optisyenlik ve Optometri” başlıklı sunum yaptı. AYDIN, sunumunda optisyenlik mesleğiyle ilgili istatistiki bilgiler vererek bu alandaki istihdam imkanlarını anlattı.

İkinci konuşmacı Özel Bir Nefes Hastanesi Müdürü İbrahim TURUT, hastaneleri hakkında tanıtıcı bilgiler paylaştı. Özel Bir Nefes Hastanesi’nin işe alım süreci hakkında slayt eşliğinde bilgilendirmede bulundu.

Son konuşmacı Derya Irmak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Levent KUŞ ise; özel eğitim, özel eğitimin kriterleri, özel eğitimdeki iş olanakları ve çalışma koşulları konularında bilgiler aktardı.

Soru-cevap bölümüyle devam eden panel, plaket takdimiyle sona erdi.

Sağlık Hizmetleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.