Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
25/03/2015 18:48:00 - 25/03/2015 18:48:00 - 11469 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu’nun organizasyonunda düzenlenen “Hemşirelik ve Ebelik Mesleğinde Kariyer” konulu seminer Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Yüksekokul akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrencinin katıldığı seminer programında konuşmacı olarak ise sırasıyla; Central Hospital İnsan Kaynakları Müdürü Muhterem TOPÇINAR, Amerikan Hastanesi İşe Alım ve Kariyer Gelişim Uzmanı Ceysu Sezin CEBECİ, İdari Supervisor Emine BAKIR, Maliye Bakanlığı Defterdarlık Personel Müdürü Muammer AKGÜL, Acıbadem Hastanesi Hemşirelik Bölümü Müdür Yardımcısı Serpil İsabetli CANPOLAT ve İşe Alım Bölümü Sorumlusu Yasemin ÇELEBİ yer aldı.

“5. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında yapılan seminerde özel sağlık hizmeti sunan;  Central Hospital, Amerikan Hastanesi, ve Acıbadem Hastanesi işe alım ve kariyer uzmanları Sağlık Yüksekokulumuz öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerimizin iş başvurusunda bulunma fırsatı buldukları seminerde insan kaynakları uzmanları, faaliyette bulundukları hastanelerdeki çalışma koşulları, hemşire ve ebelerin görevleri, verilen eğitimler,  ücret sistemi, özlük hakları ile farklı kariyer olanakları ve işe alım sürecinde aranan nitelikler konularında öğrencilerimize bilgiler aktardılar. Ayrıca Sağlık Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümleri öğrencilerine yönelik olarak kamu hastanelerindeki kariyer fırsatları, Maliye Bakanlığı Defterdarlık Personel Müdürü Muammer AKGÜL tarafından öğrencilere anlatıldı.

Hemşirelik Kariyer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.