Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/03/2015 11:05:50 - 26/03/2015 11:05:50 - 9887 Okunma

Üniversitemizde Turizm Fakültesi tarafından “Turizm sektöründe kariyer” konulu seminer gerçekleştirildi.

Kayalı kampüsü I. Derslik salonunda gerçekleştirilen seminere akademik ve idare personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Turizm sektörünün gün geçtikçe büyüdüğünü belirten Arcadıa Bağları İşletme Müdürü Zeynep Arca SALLIEL, ülke olarak bundan fayda sağlanması gerektiğini söyledi.

Turizm sektöründe dikkat edilmesi gereken unsurlara değinen İşletme Müdürü Zeynep SALLIEL; turizmin doğa temelli olması, yerel toplumun refahını yükseltmesi, yenilenemez kaynakların minimum seviyeye indirilmesi, yerel topluma istihdam sağlaması gerektiğini ifade etti.

Turizm sektöründen beklentilerin arttığını vurgulayan SALLIEL şunları kaydetti: “İşletme olarak daima yenilik ve kaliteyi yakalamamız gereklidir. Sektörde yer alacak siz değerli arkadaşlar, yaptığınız işin önemini kavrayarak, üsteleneceğiniz görevi iyi bilmelisiniz. Siz kendinizi geliştirin farkındalık yaratın. Siz böyle davrandıkça, kurum kazanır, kurum kazanınca da sizler kazanmış olursunuz. Zaman kaybetmemeliyiz, kayıtsız kalmadan pozitif olmalıyız”

Seminer, misafirlere teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi. 

turizm seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.