Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/03/2015 17:29:37 - 27/03/2015 17:29:37 - 8618 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine inşaat mühendisliği ile ilgili seminer verildi.

Kayalı kampüsü I. Derslik salonunda mühendislik fakültesi tarafından gerçekleştirilen seminere akademik idari ve personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminerde inşaat mühendisliği mesleğini anlatan, Yüksek İnşaat Mühendisi Özgür TUNCER geçmişten günümüze inşaat mühendisliği uygulamaları ve tarihsel gelişmeleri, günümüz inşaat mühendisliğinde eğitim, kariyer, mesleki yetkinlik konularına değindi.

Yüksek İnşaat Mühendisi TUNCER, inşaatın temel sistemlerinin sağlam olması gerektiğini, okulda teorik bilgilerin yanı sıra uygulama da yapılması gerektiğini söyledi. Mezun olmaya yakın olan öğrencilerin mesleki anlamda uygulama alanlarında çalışması gerektiğini vurgulayan TUNCER: “Bu meslekte teori ve pratikle bir arada yürütüldüğünde başarı elde edebilir. Siz değerli arkadaşlar bu noktada kendinizi iyi yetiştirmeniz gerekiyor. İşinize uyum sürecini minimize etmeniz için bu tür çalışmaları yapmanız gerekmektedir. Bir şirkete girdiğinizde ilk yıllarda asıl kazancınız iş deneyimi olmalıdır. Yeteri deneyime sahip olduğunuzda kaliteyi yakalamış olacağız” ifadelerini kullandı. 

mühendislik seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.